Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker

Jag tänker

jag tänker

jag tänker att jag älskar dig nu

 

jag känner det här

jag känner det där

det där som man kallar kärlek

 

när hjärtat är varmt 

och solen skiner 

även om regnet faller

 

ty varje droppe som faller

är en pärla 

som gnistrar av hopp

 

magiska regn

lyckodroppar

faller mot min hud

 

precis som du

när du berör mitt hjärta

varmt i mig

 

jag tänker

jag känner

jag känner att jag älskar dig nu

 

i kropp

i själ

i ande

 

jag tänker

jag känner

jag känner att jag älskar dig nu




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-18 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert befriande klingar kärleken
2012-05-18

  frantic
Ninananonia.. älskade!
när jag slutar tänka.. jag älskar
när jag slutar känna.. en hetta inom mig förlamar,
gör mig orörlig, öppen.. emottaglig..
och jag kämpar emot
med kyssar.. ömhet, bedyrelser av alla
de slag, fast jag vet att kampen är förlorad..
och mitt öde förseglat.. tills jag vaknar

och inser att jag är din slav
och för alltid kämpar i underläge
2012-05-18

  E.Eriksson
Så berörande.. så vackert. Det verkligen lyser känslor...

Värme, kärlek, lycka... det bara sprudlar igenom denna text!
2012-05-18

  Rise Little One
jag känner att du är kär nu... :)
2012-05-18

    ej medlem längre
Vackert.
en sång till din kära.
2012-05-18

    Birgersdotter VIP
Så innerligt kärleksfullt
2012-05-18

    Max Poisé
Lite som en sångtext. Violiner i bakgrunden och en vacker sopran som målar dina ord. Snyggt här...
2012-05-18

  poetryGirl
ag tänker

jag känner

jag känner att jag älskar dig nu

fint tema
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP