Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en stjärna

 

Jag blundar och ser

inre bilder

stjärnor far förbi

öppnar dörrar

gömda i mitt inre

får mig att minnas

hur jag älskade

jag känner det nu

hur jag älskar

att möta dig

om morgonen

när du står där i regnet

jag ser dig på långt håll

håret är vått 

dina ögon

så varma

som stjärnor 

du ler när du ser mig komma emot dig

jag ser hur din famn öppnas för mig

och jag faller in i dina armar

när tid och rum försvinner

för tid och rum existerar bara utanför

och vet du hur jag älskar att vara i dina armar

ömt omsluten

när regnet faller

dina kyssar

som jag möter

med hetta och glöd

och vet du

 

jag vill alltid vara där

omsluten i kärleken

som är du

underbar

så underbar

 

älskar jag dig

älskar jag dig ömt varmt

 

Jag blundar och ser

inre bilder

stjärnor far förbi

öppnar dörrar

gömda i mitt inre

får mig att minnas

hur jag älskade

jag känner det nu

hur jag älskar

 

och som jag älskar dig

och jag vet att jag är älskad

jag behöver inte fråga

för kärleken är

när den är

som du

mm du

just nu

i mina tankar

där stjärnor öppnar dörrar

och jag och du

som en stjärna på himmelen

som vi älskar

älskar

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-18 22:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Varmt underbart och förtrollande
2012-05-19

    ej medlem längre
du är!
2012-05-18

    ej medlem längre
underbar resa!
2012-05-18

  E.Eriksson
Gud.. jag ser verkligen stjärnorna som far förbi! som öppnar dessa dörrar...
Det finns mycket värme... väldigt mycket värme. så att jag nästan kan ta på den.

det är så himla fint och bra skrivet.. jag själv får 'fjärilar i magen'. En lustig känsla som jag inte känt på länge..

Tack för att du väcker denna känsla inom mig!
2012-05-18

    ej medlem längre
Vackra är dom dina inre bilder....
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP