Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnvacker

Du säger att jag är vacker

underbar sexig

men du

du är

och jag önskar

att jag vore som du

 

för ingen är som du

ja jag önskar att jag vore

stjärnvacker

 

som du

du när du älskar mig

 

 

 

för ingen är som du

ja jag önskar att jag vore

stjärnvacker

 

 

jag kramar dig ömt

under stjärnhimlen

jag ger dig mina varmaste 

stjärnkramar

Du säger att jag är vacker

underbar sexig

men du

du är

och jag önskar

att jag vore som du

 

som du

du när du älskar mig

 

och ibland undrar du varför jag älskar stjärnor

och varför de berör så

men om du kunde se in i dina ögon

då kunde du kanske förstå 

 

för det är där stjärnorna bor

där 

djupt in i dina ögon




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-18 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I kosmos ljus...
2012-05-22

  E.Eriksson
Stjärnklart! :) Och stjärnvackert. :) Det låter hur underbart som helst att få dom orden sagda till säg! :)
2012-05-19

    ej medlem längre
där, vill jag bo! bland stjärnor
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP