Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapeterna

När tapeterna lossnar

kan man känna sig just så

 

lite vilse i världen

 

när tapeterna brinner

kan man känna just så

att man förlorat allt

allt man ägt

 

men det man äger i hjärtat

det kan inte förstöras

 

min kropp kan hånas

hatas

och spottas på

 

men min själ

den rår ingen på

 

för den är min

och den älskar 

 

den älskar i en evighet




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-20 18:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En sanning!
2012-05-22

  Änglaögon
Så sant och så bra uttryckt!
2012-05-21

  bittemi VIP
Stark och fin text
2012-05-20

    ej medlem längre
Så sant vännen.. Den rår ingen på!!
2012-05-20

    Birgersdotter VIP
Du har så berörande och starka texter...
2012-05-20

  E.Eriksson
Fint. Inget kan rå på ens själ! :)
2012-05-20

  Celticgirl VIP
Den här var riktigt bra. Rätt igenom!
2012-05-20

    Max Poisé
Behagligt som vanligt Nina!
2012-05-20

    Ken Cassel
Hi hi hi

Klart att det inte är någon som gör

eller kan

Ta din själ alltså...

:))

Kramar!
2012-05-20

  Anya VIP
En text som förmedlar stor styrka. Härligt!
2012-05-20

    ej medlem längre
Starkt och mycket berörande !!
2012-05-20

    ADI Nehlin
visst är det så..fin
2012-05-20

    ej medlem längre
just så! du underbara själ..
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP