Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara

Jag minns 

det vackra

i mina tankar

jag minns det 

för att jag vill det

för tankar kan vara

 underbara

om man vill det

tänka så alltså

och det vill jag

nu

och i tankarna jag tänker

är det underbart

att minnas

det underbara

det underbara

i att leva.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-21 22:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra som bara du kan!
2012-05-22

    AA VIP
Sanna ord....
2012-05-21

  Niclas Petersson VIP
Livet är spännande som fan.
Trots allt.
Bra!
Gillar.
2012-05-21

    Birgersdotter VIP
underbart
2012-05-21

    ej medlem längre
Underbart är det att läsa dina ord...
2012-05-21

    ej medlem längre
Lite sorgsam.
2012-05-21

    ej medlem längre
så bra!
2012-05-21

    Max Poisé
Det är ju fantastiskt!

Livet alltså!!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP