Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Dina ord 

kan inte såra

bara om jag

tillåter det

 

så därför 

har jag bestämt

att de   ska få 

studsa    bort

som bollar

 

 

ut i rymden

där förvandlas de

till ljus  och

kärlek

 

för

jag  tror

att det är det

du   behöver

min vän.

 

 

Du behöver

ljus och kärlek

min kärlek.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-21 22:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra diktat
2012-05-22

    AA VIP
Fina ord....
2012-05-21

  Katinka VIP
Jättejättefin.
2012-05-21

    Birgersdotter VIP
Varma ord
2012-05-21

    ej medlem längre
Kloka Nina...som alltid ser det vackra och ljusa!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP