Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst

Visst är det så

att världen blir ljus

när vi älskar varandra




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-21 22:51



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Få ord, mycket sagt, =) Väldigt fint. =)
2012-05-24

  Linda CH VIP
Stort fångat i ett litet format!
2012-05-22

  Lars Hedlin
JUST SÅ !..........
2012-05-22

    Ken Cassel
hi hi hi...

:))

Kramar!
2012-05-21

    ej medlem längre
jaa..
2012-05-21

    ej medlem längre
Med få ord beskriver du det enkla och självklara,
om än ibland svåra..
Visst är det så.
2012-05-21

  thyra
Ja det blir den verkligen! Fina ord!
2012-05-21

    Birgersdotter VIP
Ja visst är det så...störst är kärleken
2012-05-21

    Ntly
Visst är det så
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP