Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet 




Satine

Satine.

jag älskar ju.

hur du känns. mot min hud.

sammetslen.

varm mjuk och len.

du ger mig.

en känsla av liv.

när våta lyckotårar.

droppar ner för min kind.

då vet jag att jag lever.

i dig. som du i mig.

jag ler mig lycklig.

just då.

och sen.

av ljuvlig saknad.

när du går.

och du ler.

som jag.kärleksfull

just då. när du lämnar rummet

och fyller det med din doft. av ren kärlek

blommande ängar.

bakom dörren där du var .

just här.

alldeles nyss.

satine. 

dina ord väcker heta känslor i mig.

för jag vet ju precis. hur du känns

dina läppar så mjuka. mot mina.

din tungas lek. med min.

allt minns jag.

satine.

jag minns och jag älskar.

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-22 11:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla i nuet!
2012-05-30

  Delilah Juno VIP
Såå boudoirparfymerat, sentimentalt passionerat! Wow!
2012-05-25

    ej medlem längre
Vackert.
2012-05-22

    Birgersdotter VIP
Du levererar gång på gång ..vackrare och vackrare
2012-05-22

  mickech
Varm,lekfull och vacker!
2012-05-22

  Hanna Mari Wallin
härligt att läsa dina vackra kärleks dikter...
2012-05-22

    ej medlem längre
i mjuk bädd, vilar kärleken..
2012-05-22

  Katinka VIP
Helt underbar. Hoppas den blir Uppmärksammad.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP