Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

Allt jag önskar.

allt jag vill ha.

 

är dina händer mot min hud.

 

att känna.

hur de sammansmälter med min. 

 

för dina händer.

är det bästa som finns.

 

de vet precis vad de gör.

vad jag älskar.

 

och din mun pussar alltid på rätt ställe.

i rätt sekund.

 

och det är då jag brukar rysa.

du vet.

 

när våra blickar möts.

och vi blir så där galna.

 

i ett vidgat universum.

krökt.

ljust vackert.

 

och allt jag önskar.

allt jag vill ha.

 

är när du är nära. 

och din tunga älskar.

i mina andetag.

 

när din galax.

blir min.

 

evigt bara så.

förevigt.

 

för allt jag vill ha.

är du.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-22 16:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så djup och fin!
2012-05-30

    ej medlem längre
Ännu kärleksspröda ord in i rymdstenarnas oanade
värdar. Nära in mot glöden vilar eldens mjuka låga, välhållen
mjuk och varm smeker den fram: Texten.
2012-05-22

    ej medlem längre
händer, och hud
beröringens pussar, smälter samman...
bokmärke hos mig
2012-05-22

  Rise Little One
Allt är så underbara ;)
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP