Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk

Jag vill vakna i en värld.

en värld.

så magisk.

 

med änglar i varje hörn.

 

jag vill höra dig andas på min hud.

precis så som änglar brukar göra.

 

jag vill stirra djupt in i din blick.

när jag ser världen.

i dina ögon.

i ett änglaperspektiv.

 

jag vill se kärlek i allt. 

allt som växer.

allt som lever.

i varje andetag.

 

jag vill ligga i en säng. 

på en blomsteräng.

vackra ängel.

 

med dig som täcke.

och månen som lampa.

när stjärnorna ser hur vi älskar.

 

jag vill se världen i oceaner av liv.

och känna i vinden.

din kärlek.

 

jag vill känna allt det.

i en värld

så skön.

där allt är

av magisk kärlek.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-22 17:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
magiskt underbar
2012-06-04

    maija tuori
Härlig ...magisk..harmonisk.
2012-05-31

  Lars Hedlin
En känsla av mysig känsla som lindar in livet!
2012-05-30

    ej medlem längre
Finönskan stor
2012-05-27

  E.Eriksson
Du fångar verkligen magin i det hela.
Det pirrar i kroppen och det finns ju en sådan magisk stämning!

Jag fastnade för just ett stycke. Ett stycke som stod ut lite mer än dom andra :P

det är: "jag vill stirra djupt in i din blick.

när jag ser världen.

i dina ögon.

i ett änglaperspektiv."

Oj vilken magisk känsla!
2012-05-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2012-05-24

  Nils Teodor VIP
Härlig
2012-05-22

  Hanna Mari Wallin
Underbar!!!
2012-05-22

    Birgersdotter VIP
Allt du skriver blir magiskt
2012-05-22

    ej medlem längre
du vilar på en bädd, av grönska
bland vildblommor... jag tycker om
raden " med dig som täcke" .. bland
alla andra
2012-05-22

  Rise Little One
så ljuvligt
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP