Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

jag väljer

hur jag vill tänka

om det du säger till mig

jag väljer hur jag vill må

när du säger det du säger

för det du säger

säger mig inget

om mig

utan är bara dina tankar 

som egentligen handlar om dig

och det du projicerar på mig

så jag har bestämt mig

för att bara tänka

goda tankar

om mig

och dig

för jag bestämmer faktiskt

över hur jag tänker

för mina tankar

är bara

mina




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-31 18:01



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Verkligen fin. Sparar den till svarta stunder.
2012-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man väljer faktiskt själv.
2012-05-31

    ej medlem längre
Jag tänker .... att det här var vackert att läsa!
2012-05-31

    Ken Cassel
Hihihi...::))
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP