Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på stjärnorna

 

Jag tror på stjärnorna

jag tror på dem

för när jag ser dem

så älskar jag

så drömmer jag mig bort

ut i galaxen

och blir ett

med evigheten

 

jag tror på stjärnorna

jag tror på dem

för att de lyser så vackert

och när jag ser dem

så känner jag mig hemma

just så som jag känner mig

när jag landar

i din varma famn

 

 

jag tror på stjärnorna

jag tror på dem

var gång jag tittar upp på himmelen

en stjärnklar natt 

och tänker på oss

när jag ligger på en strand

med dig så underbar vid min sida

 

jag tror på stjärnorna

jag tror på dem

för vet du

att jag känner dem

i mitt hjärta

när jag drömmer

när jag drömmer mig bort

till stjärnornas land

var natt

när jag viskar dig godnatt 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-31 19:28



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Jättefin..gillar också stjärnorna
2012-05-31

    ej medlem längre
Vacker bild är stjärnor i dikten från ditt hjärta
2012-05-31

  om en Siri
mycket vackert
2012-05-31

    Ken Cassel
Det gör jag också!

Tror på stjärnorna alltså!!!

::))
2012-05-31

    ej medlem längre
Underbara ord...
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP