Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ord




Jag vill skriva

 

Jag vill skriva dig hel med min penna

jag vill klottra på din hud 

jag vill skriva hur jag älskar

älskar dig

amore

je'taime

I love you

 

jag vill skriva dig hel

jag vill skriva

hur hel du gör mig

när du skriver på min hud

med din hud

med din tunga 

med dina händer och dina fingrar

och jag kan höra

dina varma andetag när du älskar

i mitt öra

 

jag vill klottra på din hud

hur jag älskar

och visa dig i ord

hur hel jag blir

ja precis

just så hel som du gör mig

för din kärlek helar mig

i kropp själ ande

just så som kärleken ska

när den är rätt

och det är den

när vi älskar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-31 20:05



Bookmark and Share


  filosofian
JÄTTEFINT!
2012-06-01

  Rise Little One
får man böter om man klottrar här tror ;)
2012-05-31

    ej medlem längre
underbart klotter! *
2012-05-31

    Birgersdotter VIP
Vacker närhet
2012-05-31

    Ken Cassel
Tjusigt, Nina! ::))
2012-05-31

  Maj-Lis VIP
Underbart
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP