Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stjärnljus viskar änglar

 

Jag följer dig

till världens ände

om du vill

du vet

där stjärnor börjar

och himlen slutar

jag följer dig om natten

ut i rymden

nyss

kan du höra mina andetag

jag flödar i vindar

jag flyger i rymd

jag vandrar i ljus

som inom

så länge stjärnor finns

älskar jag

älskar jag din själ

min vän

i en stilla rymd

hör jag änglar viska

att du älskar mig

nu som då

hör jag dem

änglaviskningar

från ovan

där i stjärnljus

 viskar änglar

där i stjärnljus

älskar jag dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-31 22:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
En kärleksförklaringsbön som jag hoppas blir hörd.
2012-06-01

    Birgersdotter VIP
så fint
2012-05-31

    ej medlem längre
gärdsmygen, kom att le och sjunga!
2012-05-31

    Ken Cassel
Åh, så fint! ::))
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP