Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Mina behov

Jag har ett ovanligt behov att vara ensam en stund,
och göra det så skönt för mig.

Ibland så Onarerar jag.
Eller så tar jag fram min dildo och kör fram och tillbaka i min fitta.

När jag har gjort det skönt för mig så brukar jag
göra det skönt för just dig.

Jag runkar din snopp och sen så suger jag av dig.

Du smeker mina bröst och en en vild passion
börjar flöda.

Vi har en het sex stund då vi ägnar oss åt varandra.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-16 10:16



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Härligt underbart
2012-10-10

    AA VIP
Bra text...
2012-09-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det är bra:)
2012-06-30

    Ken Cassel
Du är rolig du, Annelie ::))

I vilket fall som helt

egnar stavas ägnar

Du kanske vill ändra?

Kramar
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP