Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolument

Absolument

voi

toi et moi

du längtar dem

du längtar bergen

jag längtar dem

de bara fötterna i sanden 

vid stranden

där vid vida hav

vidgande tanke

expanderande himlar

om dagen

solsöta värmer hud

som du mitt hjärta

varma händer njuter

vita stenar snäckor 

pulserande hav

vågors smek

stjärnglimmer om natten

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-06-18 11:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Méticuleusement écrit magnifiquement dans la vie

"APPLÅD" mycket bra
2012-06-26

  La Magnólia VIP
Härligt skaldat ...
2012-06-20

    ej medlem längre
Härligt!
2012-06-18

    ej medlem längre
Sinnligt och ömt.
2012-06-18

    Birgersdotter VIP
Skön längtan känner...
2012-06-18

    ej medlem längre
havens sälta, den mjuka pinjedoftande sanden,
bergens mjuka famn... längtan..
2012-06-18

    Ken Cassel
::))

hihihi

Bra!
2012-06-18

  Anya VIP
Sommarromantik. Mmmm
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP