Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leker med Orden... see ya Propella ! ..på pöt-träffen =) *skratt*


Dagen P



Ord i geakt
kastrull mot bröst
stolt i uppdrag förfärad
skyldrad kvast
inför skrivandets Ängel

känslors propellör
möter riddare av galenskapsOrden

tankar utom medelsnitt
slungas i förvänskelse
mot Vänleken
i ohämmad kramskog




Fri vers av Ord
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-02-04 17:05



Bookmark and Share


  Propella
*förtjust*

Åååååå! Tack!!! Min lilla kastrullriddare.... Nu blev jag otroligt rörd!
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord