Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Du trycker ner mig

för att jag låter dig

göra det

men jag vill det inte

inte längre

jag vill trycka uppåt

det du trycker nedåt

jag vill komma upp

till ytan

och ovanför

jag vill känna frihet

under mina vingar

och vinden i min själ

jag vill bara älska

älska världen

ovanför och under

under mina mjuka lätta fötter

jag vill älska 

mina spår

varje steg där jag går

med dig hand i hand

och läka varje sår

jag vill älska dig 

vart jag än går

utan att fälla

en endaste tår




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-26 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt , låt aldrig , aldrig någon trycka ner dig mer !!!
2012-07-03

  Siggesdotter
Starkt och berörande... tack!
2012-07-03

  ULJO
Poesi med ett djup som tilltalar mig
2012-07-03

  Bibbi VIP
Viktigt att aldrig låta sig nedtryckas.
2012-07-02

    Ken Cassel
Nina!

Stora applåder får du av mig

Riktigt bra...:)

Kramar!

Ken
2012-06-26

  Osvalds_Dotter VIP
Håller med förgående skrivare,,
Man behöver balansen..
Sa till min man att jag blir bara
mer o mer förälskad i honom ju mer tiden går,
kärleken blir starkare, på ett annat sätt.
Djupare...

En bra text som fick även mig att tänka till.
tack!
2012-06-26

    Max Poisé
Ibland är kärlek en ren och skär paradox. Vi behöver motsatserna för att överleva kärleksrusets avtagande för att binda våra själar än närmre än den första ytliga förälskelsen. Det är oftast oerhört smärtsamt att gå igenom, men när stormarna har lagt sig och det det sockersöta vackra har brett ut sig till något långsiktigt och behagligt. Då just då börjar den sanna och riktiga kärleken att ta fart. Vi behöver bli påminda att verklighetens cynism står vid dörren för att kunna bygga just den där pansaret som vi behöver får ett livslångt förhållande.

Tack Nina för att du fick mig att reflektera,
2012-06-26

    Birgersdotter VIP
Bra komma till insikt
2012-06-26

  Lars Hedlin
Djup och fin....
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP