Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


ja,helsing..2

hör på mig, har bara pms..men du ska "hala fram den"..vill smeka den nu
det vet du..
svara "ja,helsing.."

vill du spruta ned dom? skönt det ska vara
vg svara:
"ja,helsing.."

den är skön..suger lite..smeker den..befaller svaret igen!
"ja,helsing.."

slicka min röv.
den lider ingen annan sk egen pröv? (fånigt)
"ja,helsing.."

min vän..

jag äger den nu..du ska "mjölkas"..
"ja,helsing"

min vän..

svarta muttan? den sköter jag själv..smeker den just..dildo..staken då?
befaller igen likaså:
"ja, helsing"

jag ska börja "mjölka den"..
min vän

"ja,helsing"




Fri vers av anita VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-05 14:53



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Du hetsar upp oss på ett härligt sätt
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP