Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag ser 

hur du ler

allt du är

både här och där

på ytan och under

magiska dunder

allt det vackra som är du

här och nu 

är också jag

varje dag




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-09 16:52



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jag ser att förtjusande du

ler emot mig

Vad annat kan jag göra än att försöka le lika vackert tillbaka

:))

Kramar..

hihi
2012-07-09

    ej medlem längre
Du och dina ord är alltid vackra.
2012-07-09

    Max Poisé
Alla är vi vackra!
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP