Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min syster

Min syster

är en blomma

kanske inte lika vacker som du

kanske inte lika lycklig som du

min syster

är en blomma

kanske lite trasig

kanske inte fylld av liv som du

men hon lever

ännu 

en dag i taget

i asfalten

du vet där under bron

nära

strax intill

i en värld mittemellan

vår värld och Nangijala

min syster är en blomma

som behöver mer än ljus och vatten

och kärlek

för att överleva

Min syster

är en blomma

kanske inte lika vacker som du

kanske inte lika lycklig som du

min syster

är en blomma

kanske lite trasig

kanske inte fylld av liv som du

men hon lever

ännu 

en dag i taget

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-07-09 17:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
berör mig...
2012-07-16

  Maj-Lis VIP
BERÖRANDE
2012-07-11

  ULJO
Det här kallar jag höglassig poesi
2012-07-10

  Kungsfågeln
Du berör! Det är fint, kärleksfullt och vackert mitt i sin sårbarhet.
2012-07-10

  Änglaögon
Underbart!
2012-07-10

  Per Blomqvist
Kämpafint. Ärlig skröplighet till styrka.
2012-07-10

  Johan Bergstjärna VIP
Tack syster för att du sätter ord på min livssituation, väldigt bra!
2012-07-10

  Päronsplitt
Fullständigt fantastisk text du fått till här, imponerande bra! Ja olika faller våra lotter här på jordelivets arena och änglamark. Den är så väldigt vacker i sin tragik. Den andas kärlek och hoppfullhet likväl. Den berör på djupet, precis det som en text ämnar göra. En text jag ger idel lovord och den är värd att återkomma till.
2012-07-10

    Doll
Fint uppställd dikt. Fin rytm. Innehållet berör. Systern i dikten synes ha en fantastisk syster.
2012-07-10

    ej medlem längre
Vackert!
2012-07-09

    ej medlem längre
Stor mänsklighet !!!
2012-07-09

  Celticgirl VIP
som en sångtext...:)
2012-07-09

  Daniela I
Underbar, önskar själv att man kan skriva så där
2012-07-09

  poetryGirl
toppendikt
den är som min syster och jag
2012-07-09

    ej medlem längre
Du skriver så det känns!
2012-07-09

  E.Eriksson
Värme, kärlek, omtanke och så mycket kärlek....

Mycket fin att läsa och sprudlar av kärlek, nästan så att den är glödhet!
2012-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Känslig och fin...
2012-07-09

    Max Poisé
Berörande Nina!
2012-07-09

  Anya VIP
Mycket fint och berörande.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP