Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Du tittar in

i mitt hjärta

ser in

djupt in

och vet du 

jag kan känna dig då

känna dig 

hur du berör

i mitt hjärta

just då

när vi möts

i ett ögonblick




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-09 19:51



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Det är ljuvligt när det händer...
2012-07-16

    Ken Cassel
Klart att vi känner...:)
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP