Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Hjärtat

vet du

du

du målar mitt hjärta varmt

i guld som strålar 


berör

 

hjärtat

vet du

du

du målar min själ i dina ord

i gyllene strömmar som gnistrar


ömt

 

hjärtat

vet du

du

du målar min kropp och fyller den med liv

i varma oceaner av kärlek


liv

 

hjärtat

vet du

du

du målar min själ i dina ord

i gyllene strömmar som gnistrar


lava

 

Hjärtat

vet du

du

du viskar så varmt

så att änglarna kan höra


värme

 

Hjärtat

vet du

du

när du vandrar ovan stjärnor

i guld som strålar

kan jag höra dig 


min själ

 

Hjärtat

vet du

du

att det är där vi bor

du och jag



Vi bor



i stjärnorna älskade











 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-12 13:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbart
2012-07-16

  Lars Hedlin
Hjärtegott smeksamt och lent i själen ;)
2012-07-14

    ej medlem längre
Dina ord gör mitt hjärta varmt att läsa.
2012-07-12

    Ken Cassel
Guld säger du, Nina

Hm

Kan jag inte få silver istället då guld ser allt för pråligt ut

Sticker i ögonen på folk

Och så rik är jag numera inte

Inte mer än alla de känslor som jag går omkring och bär på...

Och några av dessa känslor är dina, Nina, numera...:)
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP