Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

Du stannar kvar nu

mirakel

du stannar kvar

inuti

precis som du alltid gör

svarta stenar

mjuka

lena

vita stenar

framför ovan

ovan

dolda bakom

vi drömmer

vi drömmer mirakel älskade

du och jag

du och jag

och vi kommer

 kommer

mjukt

och visst flyter vi

i ljusa hav

viskningar heta

kärleksfyllda händer

precis som då

älskar vi

älskar vi

 havet

vi drömmer mirakel

älskade mirakel 

Det

det som ska komma







Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-20 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP