Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde

Om jag kunde skriva dig

hur vacker du är

glittrande spegelblank

guppande vacker

stjärnklar som djupet i galaxerna

färggrann 

varmt lysande vacker

mjuk som molntussarna på himmelen blå

djupt leende

och älskad

som solen i mitt hjärta

om jag kunde skriva dig

i ord

skulle du vara

de vackraste av ord

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-20 10:29



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert skaldat
2012-07-25

    ej medlem längre
Milda kärleksfulla ord...bra :) !!!
2012-07-23

    ej medlem längre
Vackert.
2012-07-22

    Ken Cassel
Jag vill tro att du kan skriva det

Göra det

Skriva dessa så magiska ord :)

hihii...
2012-07-20

  Lars Hedlin
Så oerhört fint kramar om! :)
2012-07-20

    ej medlem längre
vacker text..*
2012-07-20

    ej medlem längre
vackert Nina.
2012-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP