Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så där

Jag måste

jag måste vara här

för att kunna skriva

så där

visst kan jag skriva där

men ändå 

jag känner det

liksom så

jag måste vara här

för att kunna skriva

så där

så där djupt

så där 

du vet




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-20 10:46



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
väl skaldat
2012-07-25

  Lars Hedlin
mycket vackert och får en känsla av mmmmmmmmmmmm
2012-07-20

  Lars Hedlin
mycket vackert och får en känsla av mmmmmmmmmmmm
2012-07-20

    ej medlem längre
fint! så där... *
2012-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP