Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Strecken

Min röst

är tyst

den talar inte

ord

den talar i tystnad

stum

den talar

rakt

som strecken 

på landsvägen där jag går

framåt

bara framåt

där böljande gula fält

bedårar min blick

väcker det blomstrande

inuti

mina läppar rör sig

de sjunger sånger

jag inte hört

mjuka toner

som når in

i hjärtat

guldgul sol

du värmer min hud

fluffvita moln

blå himmelsblick

gröna skogar

allt är

är en del av mig

det jag ser

på ytan och djupt inom

och jag känner

hur jag ler

inuti

 

Min röst

är tyst

den talar inte

ord

den talar i tystnad

stum

den talar

rakt

som strecken 

på landsvägen där jag går

framåt

bara framåt

 




Prosa av Ninananonia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-28 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina tysta ord är starka och tydliga.
2012-07-28

  ResenärGenomLivet VIP
Du ler inuti...det är bra. Fint skrivet.
2012-07-28

    ej medlem längre
Allt är ett... Tycker om dina "Mantratexter"
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP