Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Min längtan 

finns inte

när jag inte vill

att den ska finnas

 

jo visst finns den någonstans

den är liksom
 
vilse
 
någonstans där
 
bakom
 
alltid där jag går
 
vilse
 
som när jag blundar
 
och ser din hud mot min
 
då jag ser
 
hur du omfamnar mig
 
visst längtar jag då
 
då när jag blundar och känner din doft
 
när jag  känner dina ljuvliga blickar
 
som söker mina
 
men just nu orkar jag inte längta
 
det gör för ont
 
istället stänger jag av mig

så att jag tänker på annat

håller andan 

försöker av att bara vara

men den finns där

alltid

längtan

och hoppet

att en dag få vara där

just där 

där du är

där vi är vi

 

du och jag






Prosa av Ninananonia VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-07-28 00:51



Bookmark and Share


  M:tin
Berörande vackert!!!!!!
2016-04-26

    ADI Nehlin
fin text...
2012-07-31

  Lars Hedlin
Känsla på djupet!
2012-07-29

    ej medlem längre
Mycket känsla i dina ord...
2012-07-28

  Katinka VIP
Smärtsam, ovantligt för att vara från dig, och smäktande vackert, som det du skriver brukar vara. Mycket fin. känns.
2012-07-28

  Anya VIP
En önskan och smärta läser jag in. Hoppas diktarjaget får vara i jag och du.
2012-07-28

  poetryGirl

så sann och vacker
2012-07-28

  Johan Bergstjärna VIP
Utan längtan inget liv, starkt och modigt skrivet fina Nina
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP