Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser

 

du

du ser mig

du ser verkligen

vem jag

är

 

du

du ser mig

du ser verkligen

vem jag

är




Prosa av Ninananonia VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-28 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP