Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckotårar

 

du

du ser mig

du ser verkligen

vem jag är

 

du

du ser mig

du ser verkligen

vem jag är

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-07-28 01:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för att just du är du! :) kram
2012-07-29

    ej medlem längre
Starkt och mycket vackert.
2012-07-28

    ej medlem längre
härliga lyckotårar...
2012-07-28

    ej medlem längre
Rakt formulerat,starkt!
2012-07-28

    ej medlem längre
Effektfull upprepning, med tårformade stycken.
Stiligt . . .
2012-07-28

  Johan Bergstjärna VIP
Det bästa i livet... och många många skulle behöva ta till sej denna dikt
2012-07-28

  Mike
Enkel, vacker och hoppfull! Tycker mycket om den.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP