Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad du gör med mig kan bara älskade göra


Se

se

se nu faller jag

mitt hjärta

nu känner jag det underbara i dina 

ord

jag vet

du säger 

du säger att du älskar

mig

avgudar mig

som jag

avgudar dig

och varje andetag är ditt 

som jag andas

älskade

minns det 

när blickar brinner

och hjärtan står i brand

du vet så där som rapsfälten

en ljuvlig varm sommarkväll

när vinden tar tag i en

och följer

i vackra strömmar

i vackra drömmar

förevigt 




Prosa av Ninananonia VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-31 21:34



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Allra högst upp

Vad du gör med mig?

Det du gör med mig låter troligare... :))
2012-07-31

  Michaela Dutius
En underbar kärleksdikt....bra rytm
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP