Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja

 

ja

jag vill möta dig

nästan naken

i en svart klänning

med håret som fladdrar i vinden

ja

jag vill möta dig

med sotsvärtade ögonfransar

och bruna ögonlock när jag blundar

ja

jag vill möta dig

med rosa läppar leendes

vacker med solbränd hy

ja

jag vill möta dig

kanske stolt

som vildhästarna

när vi rider över horisonten

ja

jag vill möta dig precis där

där du önskar det

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-31 22:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig i nuet sensuellt och vackert! :)
2012-08-06

    Ken Cassel
En kille i svart klänning?

Det här luktar Pride långa vägar...

Hihihi...
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP