Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, jag är en sörjande

 

 

 

Det är som sorg

tror jag,

precis när som helst...

 

jag försöker att inte tänka på dej

 

men när du kommer till mig

i mitt inre

när du är på väg

jag försöker stänga dörren

göra nånting

försvinna i nåt arbete eller så

 

men ibland

kommer du så hastigt

jag ser ett ansikte, ett leende, en rörelse, hör din dialekt

 

och du kommer

fyller mej

du är naken

du ler, börjar skratta, jag hör hur du andas

 

du är ett hav som sköljer över mej

sköljer över, fyller,

 

alla mina försvar faller

 

ja, det är en sorg

jag är sörjande




Fri vers av Albert
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-02-07 12:14



Bookmark and Share


  Jessi
Är det verkligen en sorg..? Tycker det låter underbart att någon kan gå in i en så och bara skölja över en!
2006-03-20

  MonaLisa
*ler brett* jag tycker att det låter tvärt om, att du blir glad och levande, när du känner så! Du har verkligen lyckats väl i din formulering! kanon
2006-02-07

  Last Word Spoken
wow........ kärleks kamikazi

....underbart låter det.........

en fägring du beskriver och hon
ger som tar liv....kärleken är farlig

*Ler*

Väldigt fint skrivet.
2006-02-07

  swimsus@gmail.com
Vackert om självförnekelse i att tro man kan lura sig själv.
Bra avslutning och fin titel.
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert