Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte rätt

 

 

det är inte rätt

att endast en man ska ha rätten

att smeka din mjukhet

känna din värme

lukta på dig

smaka dig

 

det är inte rätt

 

någon mer måste få vara med om dig

 

jag

 

 




Fri vers av Albert
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-02-07 12:33



Bookmark and Share


  sol
njää.. hur ska man kunna
välja bara EN???
2006-02-13

  MonaLisa
Frågar du mej, säger jag "ta för dej", och "ge lika mycket".
2006-02-07

  Last Word Spoken
*skrattar*.....den här var underbart kaxig...

gillar..:)
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert