Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej, det kan inte vara rätt...

 

 

 

men jag har tänkt

att om det bara finns

tio minuter

bara tio minuter

som jag kan få ha dig i min famn

 

då ska jag vara tacksam

då ska jag tacka himmelens gud

om jag får känna din mjukhet

tio minuter

 

det är fel att en enda man

som inte förstår vad du behöver

ska vara den ende som har rätt till dig

 

det måste vara fel




Fri vers av Albert
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-02-07 12:37



Bookmark and Share


  MonaLisa
Min käre vän! jag tror verkligen att du är inne på helt, helt rätt spår! Fortsätt att tacka! *ler*
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert