Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaktus blues

du är min kaktus

sådär mittemellan

mellan fönstret

och fingertoppen

du växer uppåt

och skapar nya taggar

så där som kaktusar alltid gör

och luften

den gillar du

alltid

för luften ger dig syre

du har taggar 

som jag sticker mig på

inte för att jag vill det

inte för att det är skoj

men du kan inte rå för det bara

för det är bara sådan du är

min kaktus

men du är ändå rätt så fin

trots att du sticks

men jag vet

det är ju det jag gillar med dig

du är ju faktiskt en kaktus

sådär som kaktusar alltid är

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-14 20:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stickande och vacker ;)
2012-08-17

    ADI Nehlin
bara den inte sticker hela tiden...fint, klurigt skaldat
2012-08-15

    ej medlem längre
bra! en vass kommentar ..*
2012-08-14

  Nils Teodor VIP
Fyndigt bra
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP