Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du

minns du?

minns du hur du sa det?

jag gör det

att du ville känna mig

andetagen

snudda min hud

nära

nära stjärnorna

minns du?

minns du hur du skrev det?

bortom natten 

att mina var dina finaste

ord

jag gör det

fortfarande

och upp och ned

blev min värld

din värld fortsatte

rakt fram

och blommorna?

fortsatte att växa

upp

i din underbara värld

men i min

stannade de upp

och frosten 

gömde dem där

under  

och jag kände att jag frös lite

som nu

minns du?

minns du hur du tänkte?

jag minns

jag minns du




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-15 22:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och vackert skrivet!
2012-08-17

    Birgersdotter VIP
Så fin och berörande
2012-08-17

    vilgot hellros
kanonbra!
2012-08-16

    ej medlem längre
Vackert naket..lite skrämmande men ändå mest kärlek !!!
2012-08-15

  alvan
Väldigt vacker men smärtsam text...
2012-08-15

    ej medlem längre
En underbar dikt av dig...att minnas länge...
2012-08-15

    ej medlem längre
vacker..
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP