Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är?


Tänkte

jag tänkte det

beväpna mig med vingar

men jag har inga kvar

inte nu

när livet är tomt

och mörkret sluter sig

i natten

men kanske om jag försöker

om jag blundar riktigt hårt

och känner

kannske kan jag det

kanske

kan jag finna dem igen?

någonstans

där hjärtat är




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-15 23:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den som söker finner til slut! :)
2012-08-17

  alvan
Rätt vad det är finns dom där igen... Och jag tror du söker alldeles rätt.
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP