Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara litet tankar igen som far igenom mitt huvud..


Kärlekens hemkomst

Kärlekens hemkomst


Att hitta tillbaka av minnen

och göra ett handavtryck

på hjärtat

där själen sjunger med i vers

 

ty bara jag

 

och ingen annan

än jag själv

kan älska

som bara jag

kan när jag

verkligen älskar

the Lasseman way

 

och tiden den rör sig inte

trotts att himmeln nuddar vid jorden

 

det är min kärleks kraft

som får männskligheten att känna

 

tro

hopp och

evighetens

levene

i all

framtid

kommer

vi att

 

existera...

 

 Lasseman kärlek till alla....

 




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-08-18 22:53



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket skön läsning!
2012-09-11

  Karin Rosberg
Så fin!!!!!
2012-09-08

  Freeman
<3 och du ska snacka om att vara i form, helt underbart!
2012-09-07

  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-08-22

    Maria Malm
Underbara rader i positivismens anda.
2012-08-20

  Maria T
Evighetens vingslag
2012-08-20

    ej medlem längre
... trots att himlen nuddar vid jorden ... gillar den strofen, kärlekens hemkomst för mig är hav och horisont
2012-08-19

    ej medlem längre
Positiv energi... som gör en varm <3
2012-08-19

  gömd
vilken positiv energi den här texten utstrålar och den underbara bilden för mig till min favoritplats i denna stad :)
2012-08-18

  aol
ja min vän i vår jag dör aldrig, en sann dikt som berörde mej på djupet,
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP