Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden och ordet, hör de samman eller lever de skillda liv?


En Tavla jag ville måla



En tavla jag ville måla

som beskrev ljusets nyanser

och färgerna däri

grönheten i gräset

och havets djupa blå

det rosa röda, lila och gula

i skymmningen

ville jag måla

för att du skulle förstå

att en solnedgång

ofta kan ses olika av två




Fri vers av DanSan
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-08 10:33



Bookmark and Share


  Connie
Jag är svag för skymmningen. Texten i rörelse reflexerar. Du har fått livets väsen i rörelse.
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan