Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen?

Han var galen

i henne

hon var galen 

i honom

de var galet galna

tillsammans

och det kändes

alldeles galet underbart




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-23 18:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt galet! "L"
2012-09-04

    Birgersdotter VIP
Då är det lycka...
2012-08-27

    ej medlem längre
Härlig kärleksglädje!
2012-08-23

    Ken Cassel
Fint Nina! :)
2012-08-23

  Maj-Lis VIP
SÅ...kan de kännas
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP