Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord behövs

Handen läggs på axeln
en varm kram
en puss på kinden

Andetagen
ögonen
ljumma vindar

Tätt intill
hjärtans röst
själen öppnar sig

Då orden inte tar
form används kroppen
då får vi bästa svaren

Tiden stannar
ljusens magi formar
stunden då alla
ord får vila.




Bunden vers av Filosofen2
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-29 00:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lugnt, tyst och vackert...
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2