Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man vänjer sig även om smaklökarna aldrig gör det


Gravad oralsmak


äter min böckling lite som i smyg på min kant
när ingen går förbi eller verkar se åt mitt håll

sväljer allt med giriga klunkar gravöl

Sen drar jag kistlocket över alltihop och glor
uttråkat mot insidan av vad som ännu är av
mina en gång så karaktäristiskt utstående
ögonlock medan hymnen av tusen års djup
tristess spelar på repris nummer ingen vet


men skit i det,
surströmming är i alla fall det närmaste
jag kommer smaken av oralsex, så

-So what,,





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-29 01:22



Bookmark and Share


  KrutOla
Jag njuter i högan sky av denna gravliga historia. Det går inte att vara LIKnöjd inför herrns skaparkonst. Skål *sagt med gravlik röst* och klang i nattvardskalkerna!
2012-09-06

  Tarras
Genialiskt!
2012-08-30

  Ingela Svenson VIP
åååh ja' dööör, så äckligt!;=)
2012-08-29

  Ingela Svenson VIP
åååh ja' dööör, så äckligt!;=)
2012-08-29

  kråkan VIP
....äckligt:)
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP