Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här vi gör

 

jag var bara instinkt

med dig bredvid mig i baren istället för tio månader bort

trampade konsekvenstankarna djupare ned

i min nyblonda rusighet med

äntligen

din hand på min arm

 

bara impulser från din skäggstubb

The Shins, en nygammal soffa istället för natten hem

flödande

dina tungors önskelöften jag

har längtat

aldrig bad dig om

 

utsikterna är svindlande, men

vi ser inte längre

än mitt snubblande i dina höstlövsögon

 

dina läppar mot min hud




Fri vers av Elin S
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-02-08 22:23



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Format:5 förstås..
skrev fel.*hrmpf*
;o)
2006-02-10

  swimsus@gmail.com
Ditt språk mygod känns som ett nytt, så underbart du formulerar dig, det känns verkligen nyskapande och friskt. Lidelse o passion raring..Lidelse o passion..
2006-02-10

  Propella
Strålande. De kursiverade styckena sitter där det ska och ger en helt annan ton till texten.
Slås av närvaron i den här, all längtan, sexigheten... Ja. Detta är riktigt jäkla bra.
2006-02-09

  Daemon
Gillar hur du använder orden och formulerar meningarna här.
2006-02-08

  vega lando
det är sexigt osäkert
och jag gillar varje ord du komponerar
melodiöst och bara skitsnyggt!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S