Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du?

Du gör mig vacker

i ord

mjuk

inuti

du gör mig varm

som en sommardag 

när inget annat når mig

du når in

djupt in

i ord

du gör allt det

som ingen annan gör

i ord

fantastiska

så ömsinta

i ord

berör du

mitt hjärta

som blir ditt

just då

när jag läser dina

om mina

och jag vet

det

det man bara vet

utan att tänka

det som känns

djupt in

när man vet

i hjärtat

du vet

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-30 23:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rysande vacker....
2012-09-04

    Max Poisé
Ord är fantastiska!..Dina också!
2012-08-31

    ej medlem längre
En upphöjd klokhet...!!!
2012-08-31

  Rise Little One
Berörande text som alltid...
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP