Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk?

Tänk 

att dina tankar

väcker mina tankar

och berör

i hjärtat?

 

tänk att det vi tänker, säger

och skriver

påverkar andra?

 

tänk att mina tankar

väcker dina tankar?

 

tänk att tankar sammanflätas så

att dina och mina blir 

våra tankar?

 

tänk om alla tänkte så?

 

tänk att då är det bra

att tänka goda tankar

för då blir världen 

en god värld 

att leva i?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-04 15:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint, det stämmer nog, tanken som sen påverkar både handling och känsla, fick mig att tänka på Jungs kollektiva undermedvetna...
2012-09-10

  bittemi VIP
Ja tänk vad vi påverkar varandras liv och vad vi kan skapa tillsammans med goda tankar! Så tänker jag när jag läser dina fina ord! Tycker om din text
2012-09-10

  Anya VIP
För mina tankar till dikten "Angår det dig kanske vad jag gör och vad jag tänker". Din text innehåller stora funderingar som aldrig kan tänkas för mycket.
2012-09-06

  Lars Hedlin
Så nära så vackert
2012-09-05

    ej medlem längre
Så sant att tankar har följd påverkan.

Bra uppsättning av förnuftiga tankegångar .
2012-09-05

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2012-09-04

  Daniela I
Väldigt fin gillar den underbar :)
2012-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...den här sparar jag...vill tänka mer...
2012-09-04

  prinscess VIP
den här gillar jag mycket fint skrivet
2012-09-04

    Birgersdotter VIP
Ja tänk vad mycket tänk det blir ihop!!! Fin och bra text
2012-09-04

  Alexander Gustafsson
gillar frågetecknet i slutet
medvetet eller inte

2012-09-04

  Linda CH VIP
En kedja av godhet! Mycket fint tänkt!
2012-09-04

    ej medlem längre
Mycket fin text som berör.
2012-09-04

  Niclas Petersson VIP
Tänkvärt. :)
Bra!
Gillar.
2012-09-04

  Osvalds_Dotter VIP
TÄNK vilken bra text - Goda tankar -
hur vi påverkas och påverkar.
Att SE det goda i varandra :)
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP