Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han heter ..

Han får mig alltid att fnissa

inombords

hans ord och leenden

är härliga

piggar upp

när man känner sig nere

eller när det värker i hela kroppen

då kommer en hälsning

från honom

min vän

poeten med de kloka tankarna

han heter Ken

och honom gillar jag att ha 

som vän




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-05 22:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint hyllat til en vän!
2012-09-11

  Let it go VIP
Grattis till Ken :-)
vi är skapta för att rå om varann
2012-09-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt beglädjande fint i uppskattningens namn
2012-09-06

  Hanna Mari Wallin
härliga rader...
2012-09-06

    Birgersdotter VIP
Fin varm hyllning till vännen
2012-09-05

    Ken Cassel
Tack underbara Nina! :)

Och vad gullig du är

För nu har du gjort mig glad igen, min älskade vän

Hihihi

Bokmärker självklart..

Kramar i massor!

Ken
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP