Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där namn tappar betydelse

Mörker
avstånd
ensamhet
avskildhet
utanför

ett tillstånd av plågad längtan
sinnen skriker efter stimulans
saknaden av närheten

att känna sig så ensam
att ensamheten nästan bär ett eget namn
har egen nyckel till mitt hem
breder ut sig
överallt

längtar till att se ditt namn nära mitt
inte bara i hjärta men i verklighet
Måste lära känna ditt namn
du okända kvinna
som kan skänka mig befrielsen
som mättade sinnen
berörd hud
kanske kan finna

vill finna dig
ta med dig
finna en strand
där vi kan njuta
vila
vara
där namn tappar betydelse
där allt som behövs
är Du och Jag
när Vi blir Oss
gungade av vågor
inom och utom
på och intill




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP