Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
50-tal
sedan dess har inget hörts, mer än halkvävda skrönor från äldre som i förtid lagts in på långvård eller med våld tvångsintagits för akut psykvård



Konspirationsteoretisk surved


skorr - fräs - dramatisk nyhetssignal


extra nyhetsinslag: - en flygande såskopp har bekräftats
krashad vid en gård utanför Ljurhalla, Vårgårda kommun
strax före lunch i förmiddags, inga personer rapporteras
skadade men den materiella förstörelsen är enligt lokala
poliskällor omfattande...


skorr - fräs - förlorad signal ~ konstant fräs

tystnad, lamporna i huset slocknar, allting stannar av i en
kvävande tystnad under ett inrullande stoft följt av moln
svarta som natten medförande en skugga lika omfattande

ingen säger något men ljudet av rasslande porslin säger
mer än tusen röster kunde vrålat i samstämmigt pampig
kör i en kyrka voluminös nog att sluka en mindre republik

mörkret är totalt och ljudet av tung andhämtning plågar
det lilla konditoriet, tystnaden och mörkret kväver
effektivt precis allt utom de annars helt tysta detaljerna


En ko råmar uppgivet nånstans där ute, några upprörda
får bräker förgäves ikapp







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-18 00:19



Bookmark and Share


  KrutOla
Var la jag nu mausern sedan sista hemvärnsövningen, tro? Aha, där! Ungar, jag har ju sagt att ni inte får leka med mausern.
Jag har ju gett er k-pistar i julklapp!

Nu ska marsgubbarna få smaka på helmantlat, på min ära!

Pang!

Men vad händer.... För bövelen...?

UUURRGHHHH.... SKNKNFSXZ...

Härlig illustration... Och det är ju som de säger, det är såsen som är farlig!
2012-09-19

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en global konspiration.
2012-09-18

  lodjuret/seglare VIP
Om bilden, tycker föremålet mest av allt liknar en kort painriche med handtag.
2012-09-18

  kråkan VIP
..stackars ko..:)
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain