Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckoregn?

Regnet faller ner

smattrar mot taket

låter kanske som

små änglar som hoppar glädjeskutt på mitt tak

ja jag tror det är det

det känner jag under min filt

i stearinljusets sken

regn

jag älskar regnet om hösten

för regn betyder vila 

en kopp te

att få njuta av ro och slippa ila.

Sitta i soffan en stund och bara mysa

när änglarna skuttar och dansar sig lyckliga

på mitt hustak.

Det är lyckoregn.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-18 16:21



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
härligt med lyckoregn, efter denna läsning vi nog alla kommer se annorlunda på när det regnar.
målande vacker beskrivning
kärleksfulla rader
2012-09-19

  Hanna Mari Wallin
Du sprider glädje i denna text...den är vacker och kärlekfull
och inger en känsla av välbehag...
2012-09-18

    Birgersdotter VIP
Härligt lyckoregn
2012-09-18

    ej medlem längre
Livsglädjen finns här!
2012-09-18

    Ken Cassel
:-))

Hihihi
2012-09-18

  Änglaögon
Ja så är det, härliga rader!
2012-09-18

    ej medlem längre
Fylld av livslust

när den är som bäst ...
2012-09-18

  Anoo Niskanen VIP
Härligt positiv!
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP